MARKNADENS MEST VITAMINRIKA DRYCKER

Under de senaste åren är det nog inte bara vi som reflekterat över hur vi ska ta hand om oss själva, och på vad vår kropp faktiskt behöver - inte minst när det kommer till vitaminer. Vi såg och förstod vikten av dem men ville varken behöva lägga om hela kostschemat eller knapra vitamintabletter för att uppnå det optimala vitaminintaget.   

DRINC förverkligar detta genom att göra det enkelt, roligt och framför allt gott för dig att konsumera vitaminer – utan att någonsin behöva välja mellan njutning och nytta.

DÄRFÖR BEHÖVS DRINC?

När vi ser över vad som finns på marknaden idag, ser vi
tydligt vad som saknas. En vitamindryck som faktiskt fyller funktion, och som vi inte bara associerar med ett hårt pass på gymmet – utan i stället med en hälsosam, vardaglig och realistisk livsstil. DRINC handlar inte bara om prestige, utan om att alltid ha nära till en dryck som uppfyller kroppens dagliga vitaminbehov.

VI ÄR DRINC

DRINC är ett varumärke som bygger på en energi av gemenskap och glädje. Vi vill vara ett normbrytande bolag som går vår egen väg, vågar vara oss själva och som inte följer de standardiserade mönstret som vi kan se på marknaden idag. Vi gör det på ett modernt, komiskt och kaxigt sätt.

Ambitionen med DRINC var att kunna förverkliga konsumentens förväntningar, med alltifrån smak till innehåll – och det tycker vi att vi har lyckats med.